KÖZLEMÉNYEK
Minden önkormányzati rendelet megtalálható a Nemzeti Jogszabálytárban az alábbi linken. https://or.njt.hu/onkorm/-:-:3933:-:-:1:-:1:-/1/10

Dokumentumtárunk folyamatos feltöltés alatt áll.

A dokumentum letöltéséhez kérjük kattintson a dokumentum nevére a jobb oldalon.
Környezeti hatásvizsgálat "SIÓ VIZES ÉLŐHELY KOMPLEX ELŐKÉSZÍTÉS" témában

TOLNANÉMEDI KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA LAKOSSÁGI VÉLEMÉNYEZÉSI SZAKASZ

Tolnanémedi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 8/2021. (VIII. 17) önkormányzati határozatában döntött a község településrendezési eszközeinek (helyi építési szabályzat) módosításáról. A településrendezési eszközök módosításának véleményezési tervdokumentációja elkészült.

Jelen egyeztetési szakasz folyamán a lakosságnak is lehetőséget biztosítunk a tervdokumentáció véleményezésére. A tervmódosítás anyaga az önkormányzat honlapján, az alábbi linken érhető el Rendezési terv módosítása partnerségi egyeztetésre.

A településrendezési eszközök véleményezési anyagával kapcsolatos észrevételeiket – a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. §-a alapján – 2021. 09.21.-ig (15 nap a kihirdetéstől) juttathatják el elektronikus levél útján a polghiv.tolnanemedi@tolna.net e-mail címre, illetve postai úton a Tolnanémedi Község Polgármesteri Hivatal 7083 Tolnanémedi, Fő u. 29. címre.

Tolnanémedi, 2021.09.06.
0