Hírek

DRV tájékoztatás

2021.05.25

Társaságunk márciusban indított kampányt az elektronikus számlázást használó ügyfelek számának növelésére. Célunk, hogy minél többen váltsanak a papíralapú, csekkes megoldásról elektronikus verzióra, hisz az online számlabefizetés kényelmes, biztonságos és környezetkímélő módja az ügyintézésnek.

Azokat a felhasználóinkat, akik most váltanak elektronikus számlára, a felsorolt előnyök mellett egyszeri, bruttó 500 forintos díjkedvezménnyel is jutalmazzuk, továbbá döntésükkel szintén bruttó 500 forinttal támogathatják a nagybeteg gyerekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványt.
A csatlakozni kívánók teendőiről, a promócióban való részvétel feltételeiről és a promóció szabályairól a honlapunkon olvashatnak.
Társaságunk Facebook-oldalán az első helyen, rögzített bejegyzésként található a témáról szóló tájékoztató, mely kattintással átvisz a honlapunkon szereplő, feljebb már hivatkozott oldalra.  Levelemhez csatoltam továbbá az ott szereplő bannert, valamint egy szórólapként is használható plakátot.
Segítő együttműködésüket ezúton is köszönöm.
Ha a kampánnyal kapcsolatban bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal Ügyfélszolgálati Osztályunkhoz az ingyenesen hívható 06 80 240 240-es telefonszámon.

Tisztelettel:

Csorba Tibor

önkormányzati csoportvezető

Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

Igazgatási és Kommunikációs Osztály

8600 Siófok, Tanácsház u. 7., Pf. 59

 

0